En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin halkına teşekkür

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen Keskin ilçesini ihmal etmiyor. Başkan Dağdelen yine ilçeye giderek hem vatandaş ve esnafla görüştü ve hem de seçim desteğinden dolayı teşekkür etti.
Bu haber 535 kere okunmuş. 24.07.2019 Çarsamba 11:34

İLÇEYİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen Keskin ilçesini ihmal etmiyor. Başkan Dağdelen yine ilçeye giderek hem vatandaş ve esnafla görüştü ve hem de seçim desteğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Dağdelen önceki gün yine Keskin ilçesindeydi. İlçe Başkanı Halim Bulut ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım ile ilçe esnafını ziyaret eden Başkan DAğdelen, esnaflar ve sokakta karşılaştığı vatandaşlarla görüştü.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI YAPTI

Esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini yine not alan Başkan Dağdelen, Keskin için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Ziyareti konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Keskinli hemşehrilerimizin misafiri olduk, bizleri her zamanki muhabbetleri ile kucakladılar. İlçemizde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aktardık, sabırları ve destekleri için teşekkür ettik” dedi. Dağdelen, ilçe teşkilatını da ziyaret ederek gelişmeler konusunda bilgiler aldı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir