En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin'de iftar yaptılar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir ve parti yöneticileri ile birlikte haftanın ilk gününde iftarı Keskin ilçesinde yaptılar.
Bu haber 684 kere okunmuş. 14.05.2019 Salı 10:11

DAĞDELEN İFTARA KATILDI

2 Haziran tarihinde yeniden yapılacak olan Keskin Belediye Başkanlığı seçimi için çalışmalarını sürdüren AK Parti Teşkilatı, ilçeyi bir an olsun boş bırakmıyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, hemen her gün Keskin ilçesinde yürütülen seçimlere katılıyor ve çalışmaları bizzat kendisi organize ediyor. Başkan Dağdelen, haftanın ilk günü de Keskin ilçesindeydi. İlçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkan Dağdelen, ziyaretlerin sonunda da iftarını Keskin Belediyesi İftar Çadırında vatandaşlarla birlikte yaptı.

 

BİRLİKTE İFTAR YAPTILAR

Keskin ziyareti ve iftarla ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Keskin’deyiz... İftarımızı Keskinli hemşehrilerimizle birlikte yapmak nasip oldu. Bu mübarek günlerin manevi ikliminde Keskinli hemşehrilerimizin destekleri ve yanımızda olmaları bizleri mutlu ediyor. Allah’ın izni ile 2 Haziran’da İki bayram sevincini birlikte yaşayacağız” dedi. Başkan Dağdelen, iftarın ardından da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Keskin için yapılacak çalışmalar konusunda vatandaşlar bilgilendirildi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir