En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kimeskiye müjde verdi

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kimeski Mahallesi’ne mahalle konağı yapılacağını açıkladı.
Bu haber 55 kere okunmuş. 24.07.2024 Çarsamba 20:40

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kimeski Mahallesinde Mahalle Muhtarı Hatice Altun tarafından organize edilen aşure etkinliğine katıldı. Etkinliğe mahalle sakinlerinin ilgisi çok yüksek oldu. Belediye Başkanı Ahmet Önal’da etkinliğe katılarak burada mahalle ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu ve mahalleyle ilgili planlarını açıkladı.

 

KONAK AÇIKLAMASI

Kimeski Mahallesine mahalle konağı yapacaklarını söyleyen Başkan Önal, “Şehrimizin sorunlarını çözmek için çaba gösteriyoruz. Çok yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Kırıkkalemizin her bölgesi için planlarımız var. Kimeski Mahallemiz için de planlarımız bulunuyor. Mahalle Muhtarımız Hatice Altun çok gayretli bir isim. Bizi mahalle için bir çok proje için çok sıkıştırıyor. Kendisini çabası için tebrik ediyoruz. Mahallemize mahalle konağı yapacağız. Bir yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz. Mahalle konağı ile birlikte muhtarlık için de bina yapmış olacağız” dedi.

 

AŞURE AÇIKLAMASI

Aşure etkinliği için de konuşan Önal, “Böyle önemli bir zamanda burada bu etkinlikte bir araya gelen herkese hoş geldiniz diyoruz. Aşure geleneği için mahalle muhtarımız Hatice Altun’u tebrik ediyoruz” dedi. Başkan Önal, mahalle sakinleri ile hem sohbet etti ve de resim çekindi. Ayrıca, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Önal, çözümü için notlar aldırdı.

 

ALTUN TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliği organize eden Kimeski Mahallesi Muhtarı Hatice Önal, “Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği organize ettik. Sayın Başkanımız Ahmet Önal’ı da davet ettik. Bizi bu güne kadar hiç kırmadı ve tüm etkinliklerimize katıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Mahallemiz için bir çok projemiz ve planlarımız var. Bunları zaman zaman görüşme imkanımız oldu. Mahallemize öncelikli olarak mahalle konağı ve muhtarlık binası talep etmiştik. Sağolsun bizi kırmadı ve mahalle konağı ve muhtarlık binasını yapacağını açıkladı. Teşekkür ediyoruz. Diğer projelerimizi de peyderpey gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize katılan Sayın Başkanımız başta olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir