En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale de feci kaza

Kırıkkale'de Kurban Bayramı arefe gününde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araçla çarpışan otomobil yaklaşık 175 metre sürüklendi ve 4 kişi yaralandı.
Bu haber 144 kere okunmuş. 19.06.2024 Çarsamba 20:45

KAZA YAŞANDI

Kaza, Kırıkkale-Ankara D200 karayolunun 14. kilometresinde gerçekleşti. Otomobil sürücüsü Mehmet S. yönetimindeki 19 AET 087 plakalı Audi marka araç, önce köprü kıyısındaki beton bariyere ardından E.Y.'nin kullandığı 24 ABS 498 plakalı Fiat marka hafif ticari araca çarptı. Bu çarpışma sonucunda kontrolü kaybeden Audi, takla atarak ters dönerek yaklaşık 175 metre sürüklendi. Hafif ticari aracın sürücüsü E.Y. ise çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek demir bariyerlere savruldu. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet S. kazadan hafif sıyrıklarla kurtulurken, hafif ticari araç sürücüsü E.Y. ile araçtaki 2 çocuk olmak üzere toplam 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

YARALANDILAR

Kaza nedeniyle bölgedeki trafik bir süreliğine kontrollü sağlandı. Trafik ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunarak kaza sonrası kullanılamaz hale gelen iki aracı çekici yardımıyla otoparka götürdü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Otomobil sürücüsü Mehmet S. kaza anını şu şekilde anlattı: "Yolunda dengesizliği vardı. Ben tekrar solladığımda sonrasında ne olduysa oldu. Ben sol şeritteydim, o da sol şeritteydi. Selektör yaptım sollamaya kalktım. Bir dengesizliği de vardı, sol şeride de girip çıkıyordu" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir