En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kırıkkale iyi başladı

3. Lig 4 Gurupta oynanan ilk maçta 3 puanı hanesine yazdıran Kırıkkale FK lige iddialı başladı.Kırıkkale FK, kendi evinde Tepecikspor'u 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.
Bu haber 35 kere okunmuş. 08.09.2024 Pazar 19:18

İYİ BİR BAŞLANGIÇ

Kırıkkale Futbol Kulübü, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Büyükçekmece Tepecikspor'u evine eli boş gönderdi. Sezonun ilk maçına çıkan kırmızı lacivertliler, 3-1'lik net bir skorla ilk galibiyetini aldı. Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta 2024-2025 sezonunun ilk maçına çıkan Kırıkkale FK, kendi saha ve seyircisi önünde kazanmayı başardı. Büyükçekmece Tepecikspor'u konuk eden kırmızı lacivertliler, sezona 3 puanla başladı.

 

İLGİ YÜKSEK OLDU

Sezonun ilk haftasını 3 puan alarak kapatan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü'nun karşılaşmasına destek vermeye ise Vali Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, Kırıkkale FK Kulüp Başkanı Adnan Duman, Başkan Yardımcısı Ramazan Ayan, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, TSO Başkanı Ahmet Varlı, kulüp yönetimi, futbolcu yakınları ve çok sayıda taraftar katıldı. Sezona aldığı galibiyet moraliyle başlayan Kırıkkale FK, 15 Eylül Pazar günü Ağrı 1970spor ile Ağrı'da karşı karşıya gelecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir