En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kızık tepki gösterdi

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, sosyal medya hesabından AKP Milletvekili Mustafa Kaplan’a yönelik açıklamalarda bulundu.
Bu haber 64 kere okunmuş. 21.08.2024 Çarsamba 19:56

AÇIKLAMADA BULUNDU

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Kırıkkale Belediye'sinde iki işçinin görev yerinin değişmesinin ardından belediyeyi eleştiren AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan'ı sert bir dille eleştirdi. Kızık, AK Partili bir milletvekilinin Belediye Başkanı Ahmet Önal'a yönelik haddini aşan ifadeler kullandığını belirterek, "Kırıkkale’nin onlarca sorunu karşısında sessiz kalan ve ‘haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ sözünü unutan AK Partili milletvekili, bıraktıkları enkazı göz ardı ederek, iki belediye işçisinin yerinin değiştirilmesi üzerinden Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal’a haddini aşan ifadeler kullandığı kamuoyunun malumudur," dedi.

 

GEREKLİ CEVABI ALDINIZ

Kızık, Mustafa Kaplan'ın söylemlerinin vatandaşlar nezdinde karşılık bulmadığını ve vatandaşların gerekli tepkileri gösterdiğini vurguladı. "Söz konusu ismin söylemleri vatandaşta karşılık bulmamış, haber olan yerlerde vatandaşlarımız gerekli cevapları bir bir vermişlerdir," ifadelerini kullanan Kızık, AK Partili vekilin eleştirilerine karşı sert bir duruş sergiledi.

 

PERSONELİ AÇIKLADI

Açıklamasında Kırıkkale’nin geçmişte yaşadığı su sorunu ve belediye kadrolarındaki liyakatsizlik gibi konulara da değinen Kızık, "Kırıkkale’yi Kerbela’ya çevirip susuz bırakanlar hakkında tek bir kelime etmeyenlerin, Belediye yönetimi AKP’deyken maaşını Kırıkkale Belediyesinden alan personeli AK Parti İl Binasında çalıştıranların, Belediye kadrolarını liyakat üzere değil, taraftarlık üzere belirleyenlerin, Devletin her bir kademesinde meydana gelen yolsuzluklar karşısında ağzından tek bir kelime çıkmayanların…" diyerek eleştirilerini sürdürdü.

 

HAKKINIZ YOK

Kızık, CHP'li belediyelere yönelik baskılara ve vatandaşların mağduriyetlerine de dikkat çekti. "Sırf CHP hizmet etmiş olmasın diye, belediyelerin gelirlerini kısıtlayıp, güya CHP’li belediyeleri cezalandıracağını düşünürken vatandaşları cezalandıranlar karşısında hazırolda bekleyenlerin…" sözleriyle, bu tutumun vatandaşları mağdur ettiğini belirtti. Son olarak, AK Partili Milletvekili Mustafa Kaplan'ın Cumhuriyet Halk Partisi ve Belediye Başkanı Ahmet Önal’a yönelik eleştirilerine tepki gösteren Kızık, "Ne Cumhuriyet Halk Partisine ne Belediye Başkanı Ahmet Önal’a ne de CHP’li herhangi bir isme ağzını açmaya haddi de, hakkı da yoktur!" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir