En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Konsere büyük ilgi

Kırıkkale'de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan şarkıcı Fettah Can, yağmur altında eğlenen kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı.
Bu haber 15 kere okunmuş. 29.10.2025 Çarsamba 17:04

KONSER DÜZENLENDİ

Kırıkkale Belediyesi, Cumhuriyet'in 102'nci yılı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda konser düzenledi. Ünlü şarkıcı Fettah Can gecede sahne aldı. Binlerce kişi, alanı doldurarak sevilen sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında başlayan yağmura rağmen coşkusunu kaybetmeyen kalabalık, renkli görüntüler oluşturdu. Fettah Can, konserin ilerleyen dakikalarında sürpriz bir hareketle sahneden inip hayranlarının arasına girdi. Kalabalığın arasında yürüyen ünlü şarkıcıya yoğun ilgi gösterildi. Hayranları, o anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Sahnedeki performansıyla beğeni toplayan Fettah Can, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

İLGİ YÜKSEK OLDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yoğun yağmura rağmen alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Cumhuriyet'in 102'nci yılını gururla kutlandıklarını ifade eden Önal, "Bize bu cennet vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyoruz. Bugün gerçekten çok coşkuluyuz, çok mutluyuz. Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı yine tarihi bir kalabalık yaşıyor. On binlerce kişi buradayız, yoğun yağmur altındayız ama kimse meydanı terk etmiyor. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?