En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köyleri ziyaret ettiler

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can birlikte Sulakyurt’un bazı köylerini ziyarete ederek köylerde yürüten çalışmalar hakkında bilgiler alıp incelemelerde bulundular.
Bu haber 583 kere okunmuş. 13.10.2019 Pazar 11:02

KÖYLERE ZİYARET YAPILDI

Başkan Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can Sulakyurt’un Danacı, Güzelyurt ve Ayvatlı köylerine giderek buralarda hem köylüler ile hasbihal ettiler ve hem de yapılan bazı çalışmaları yerinde görerek inceleme yapıp çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Bazı köylerde parke çalışması yapılırken Dağdelen ve beraberindekiler çalışmaları yerinde görüp bilgi aldılar. Bazı köylerde de mera meselesi ve okul düzenlemesi ile ilgili görüşme yapıldı.

 

GÜZELYURTV E AYVATLI ZİYARETİ

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Sulakyurt ilçemizin Güzelyurt köyünü de ziyaret ederek, hemşehrilerimizle hasret giderdik. Özel İdarenin yürüttüğü kilitli parke uygulamasını yerinde görme imkanı bulduk” dedi. Ayvatlı köyü ziyareti ile ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Sulakyurt Ayvatli köyünde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sel felaketinde anne ve babasını kaybeden Sezer Öztürk’e ziyaret ederek, başsağlığı dileklerimizi ilettik” dedi.

 

DANACI KÖYÜ ZİYARETİ

Danacı köyü ziyareti ile ilgili de bilgi veren Başkan Dağdelen, “Sulakyurt İlçemizde Danacı köyünün hatırşinas sakinleri ile buluştuk bugün. Cuma namazından sonra Hasbihal etme imkanı bulduğumuz hemşehrilerimize samimiyetleri için teşekkür ediyorum. Köylerimizin sorunlarını çözmek için her zaman hemşehrilerimizin emrindeyiz. Danacı köyümüzün mera meselesi ve okul çevresi düzenlenmesi ile halen devam eden kilitli parke yapımı hususlarında incelemelerde bulunduk, çözüm için gereken girişimlerde bulunduk” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir