En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köylü Pazarı açılacak

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ilçe için önemli projelerinden biri olan Köylü Pazarı çalışması tamamlanıyor.
Bu haber 222 kere okunmuş. 11.05.2022 Çarsamba 18:30

PAZAR YERİ YAPILIYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ilçe için önemli projelerinden biri olan Köylü Pazarı çalışması tamamlanıyor. Henüz devam eden çalışmada sona gelindi. İlçe girişinde yer alacak olan pazarda yerel ürünler satışa sunulacak. İlçe sakinlerinin kendi ürünlerini vatandaşlarla burada buluşturması bekleniyor. İlçe sakinlerinin ekonomisine önemli katkı sağlaması da beklenen proje konusunda Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin bilgi verdi ve “Bahşılı Köylü Pazarının hazırlıklar bitmek üzere, yerli ürünlere hazırlıyoruz. Bahçeden halka satış çok yakında” dedi.

 

NE ARARSANIZ OLACAK

Sosyal medya hesabından Pazar yeri ile ilgili paylaşımda bulunan ve açıklama yapan Başkan Tekin’in paylaşımı büyük ilgi gördü. Köylü Pazarı’nda Bahşılı yöresinde yetiştirilen domates, biber, salatalık, havuç, marul, maydanoz, tere, roka, nane başta olmak üzere üzüm, kayısı, erik, kiraz ve vişne gibi meyveler, ceviz ve diğer mahsullerin de satışı yapılacak. Pazara Kırıkkale’nin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Pazar yerinin çalışması son aşamaya gelirken, kısa süre sonra tamamlanması ve açılması planlanıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir