En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köyün çehresi değişecek

Yahşihan ilçesine bağlı Bedesten ile Sulakyurt ilçesine bağlı Ağaylı köylerinin, Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyü, Keskin'e bağlı Kavurgalı ve son olarak ta bu hafta Delice ilçesine bağlı Alcılı köyünde etkinlik düzenlendi.
Bu haber 405 kere okunmuş. 23.11.2020 Pazartesi 17:28

KÖYLERDE ETKİNLİK YAPILDI

Köylerin girişinden itibaren bütün eksiklerin tamamlandığı proje kapsamında, metruk yapılar yıkılıyor ve görüntü itibarıyla kötü durumda olan binaların dış cephesi boyanıyor.Vali Yunus Sezer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve vatandaşlar da proje kapsamında görevlilerle kilit parke döşedi ve boya yaptı.Sezer, etkinlikte yaptığı konuşmada, bütün köyleri bu şekilde ziyaret ederek köylerin ihtiyaçlarını gidermek istediklerini söyledi.

 

KÖYLER GÜZELLEŞİYOR

Kırıkkale'de tüm milletvekillerinin, Cumhurbaşkanın talimatı ve hükümetin gönderdiği ödeneğin kullanılmasında desteklerini gördüklerini aktaran Sezer, şunları kaydetti: "İki yıldır Kırıkkale'de görev yapıyorum. Her başladığımız projede ayrı bir heyecan duyuyoruz. Bu heyecanımızın sebebi Kırıkkale insanının sıcaklığından kaynaklanıyor. Biz bir adım atıyorsak yüz adımla Kırıkkale halkından karşılık görüyoruz. Bu projelerin hayata geçmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Proje kapsamında bütün köylerimizin alt yapısını tamamlayacağız. Yollarımıza kilit parke döşeyeceğiz. Köy içi düzenlemesini yapacağız. Köy meydanını düzenleyeceğiz, köylerimizin çöp problemini halledeceğiz."

 

DAHA İYİ OLACAK

Kamu binalarını köylülerin hizmetine sunacaklarını ifade eden Sezer, "Okullarımızı, sağlık evlerimizi yeniden restore edip, taziyelerde, düğünlerde ortak bir şekilde kullanılacak hale getireceğiz. Köylerin giriş ve çıkışlarına güvenlik kamera sistemi kurarak, köylerimizin güvenliğini daha iyi hale getireceğiz.'' dedi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can da "Cumhurbaşkanımızın riyasetinde devlet milleti ile beraber olmaya AK Parti iktidarı döneminde başladı. Kırıkkale'nin sorunlarını çözme noktasında Sayın Valimiz Yunus Sezer'in hem bürokrasi hem de devlet tecrübesinden faydalanıyoruz. Beraber çalışmaktan onur duyuyorum. Gece gündüz çalışarak bütün hayallerimizi gerçekleştiriyor. Allah ondan razı olsun." diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir