En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Külliyede kurs

Kırıkkale’nin Karacalı köyü içerisinde bulunan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi, okulların tatile girmesiyle birlikte kurslarına başlıyor.
Bu haber 72 kere okunmuş. 24.06.2024 Pazartesi 18:21

KURS ÇALIŞMASI

Türkiye Diyanet Vakfı, Kırıkkale İl Müftülüğü ve İslami Değerler Külliyesi’nin ortaklığında yaz Kur’an kursları start alacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, “Külliyemizde yaz kuranı Kerim kurslarına katılacak, devam edecek, Kuranı Kerime geçecek öğrencilere verilecek hediyelerimiz geldi. Bu sene İslami Değerler Külliyesinde düzenlenecek Yaz Dönemi Kuran eğitiminde aynı zamanda Siyer dersi’de verilecektir. Çocuklarımız hem Kuranı ve hem de Peygamber Efendimizin hayatını öğreneceklerdir.

 

KAYITLAR BAŞLIYOR

Kayıt tarihi: 10 Haziran -8 Temmuz Kurs Başlama; 1 Temmuz 2024 Kayıt Yeri; İslami Değerler Külliyesi. Bu hediyelerden biri senin; bisiklet, top ( futbol, voleybol, basketbol), uçurtma,-satranç,-Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı, tişört, şapka. Hafız bayan ve bay hocalar eşliğinde ayrı ayrı sınıflarda, ferah ve serin manevi bir ortamda Haydi Çocuklar Kuranı Kerim ve Peygamber Efendimizin hayatını Öğrenmeye İslami Değerler Külliyesine. Hem Kuranı Kerim öğren hem kazan. Lütfen çocuklarınızı kaydettirin” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir