En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kurs töreni yapıldı

Kırıkkale İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yaz Kur’an Kurslarının 2019 yılı kapanış programı düzenlendi.
Bu haber 710 kere okunmuş. 08.08.2019 Perşembe 09:03

Kırıkkale İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yaz Kur’an Kurslarının 2019 yılı kapanış programı düzenlendi. İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen programa Vali Yunus Sezer, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

KURS TÖRENİ YAPILDI

Kurslara katılan öğrencilerin kurs eğitimlerinin yanı sıra katıldıkları gezi ve etkinliklerin slayt eşliğinde sunulduğu programda konuşan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, iki aylık kurs süresince çocuklarımızın hem milli ve manevi değerlerini öğrenmeleri, hem de hoş vakit geçirebilmeleri için kurs ve etkinlikler düzenlendiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

ÖĞRETEREK YETİŞTİRELİM

Çocuklarımıza geleceği en iyi şekilde emanet edebilmek için bugünden büyük sorumluluklar yüklemek zorunda olduğumuzun altını çizen Vali Sezer “ Artık milletlerin çöküşü, devletlerin çöküşü savaşla olmuyor. İnsan kalitesinin ne kadar iyi ya da kötü olmasıyla meydana geliyor. Dolayısıyla çocuklarımızı millet ruhuyla, millet olma ruhuyla ve milli ve manevi değerlerimizi en iyi şekilde öğreterek yetiştirmek zorundayız ” dedi.

 

ŞİİRLER OKUNDU

İl Müftüsü Şahin Yıldırım ise,  190 Camii ve 121 Kur’an Kursu’nda ilçelerde dahil olmak üzere toplam 340 sınıf açtıklarını, 17 Haziran’dan bugüne kadar bu hizmeti yürüttüklerini ve bu kapsamda 12 bin öğrenciye ulaştıklarını ifade ederek, yaz dönemi boyunca öğrencilere verilen kurs programı hakkında bilgiler verdi. Program öğrencilerin yaptıkları gösteriler ile ilahiler ve şiirlerin okunmasının ardından sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir