En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Liderliği tekrar aldık

Anadolu Kırıkkalespor sahasında Lideri ağırladı. Kırmızı Şimşekler Akşehirspor’u 22. dakika da Bikoko’nun ayağından kazandığı golle yenerek...
Bu haber 819 kere okunmuş. 10.12.2018 Pazartesi 11:07

Anadolu Kırıkkalespor sahasında Lideri ağırladı. Kırmızı Şimşekler Akşehirspor’u 22. dakika da Bikoko’nun ayağından kazandığı golle yenerek geçen hafta vermiş olduğu liderliği geri aldı. Yaklaşık 7 bin taraftarın seyrettiği karşılaşmada maçın orta hakeminin ikinci yarının sonuna doğru verdiği yanlış kararlar taraftarları çileden çıkardı.

 

 

BİKOKO PERDEYİ AÇTI

Temsilcimiz Şimşekler kendi sahasında Lideri ağırladı, maça hızlı başlayan temsilcimiz maçın ilk dakikasından itibaren rakip takıma baskı kurmayı başardı. Dakikalar 22 yi gösterdiğinde Adem Ercan’ın şutunun rakip kaleciden geri dönmesini iyi takip eden Bikoko topu filelerle buluşturdu 1-0. Golden sonra  Ataklarını hızlandıran Temsilcimiz gerek ilk devre gerek ise ikinci devre kaleciyi geçti ancak bir türlü kale direklerini geçemedi. 90 dakika boyunca rakip takımını pozisyonları ile gol arayan şimşekler farklı bir sonuçla ayrılacağı karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

 

ULUSOY AÇIKLAMA YAPTI

Maç sonrası görüşlerini aldığımız Anadolu Kırıkkalespor Başkanı Harun Ulusoy, “Lideri evimizde ağırladık, takımız güzel bir oyun sergileyerek galibiyeti Tüm Kırıkkale’ye hediye ettiler, teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Bize bu önemli galibiyeti alarak geçen hafta emanet verdiğimiz liderliği geri aldık. Artık bu maçı unutup ilerleyen maçlara bakmamız gerekiyor. Ayrıca bu soğukta takımını desteklemeye gelen taraftarlarımızın da ayaklarına sağlık” ifadelerini kullandı. Ulusoy ayrıca, maç sonunda çıkan olaylara tepki gösterdi ve rakip takım oyuncuları ile taraftarların olay çıkardığını söyledi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir