En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahallede ev toplantısı

AK Parti Teşkilatı’nın yerel seçimlerle ilgili çalışması birebir görüşmelerle devam ediyor. Bu kapsamda mahallerde ev toplantıları da düzenleniyor.
Bu haber 642 kere okunmuş. 24.02.2019 Pazar 12:24

EV TOPLANTILARI YAPILIYOR

AK Parti İl Teşkilatı yerel seçim için hiçbir boşluk bırakmayan bir çalışma sistemi yürütüyor. Nuh Dağdelen başkanlığındaki ekip, mahallelerde gezi ve toplantıları yanı sıra ev toplantılarına da katılıyor. Bu kapsamda önceki gün Bağlarbaşı Mahallesi ve Kırıkköyünde hez ziyaretler yapıldı ve hem de ev toplantıları gerçekleştirildi. İl Başkanı Dağdelen, “Bağlarbaşı Mahallemizde Sandık Bazlı Seçim Çalışmalarımız kapsamında, mahalle sakinlerimizden Temel Güler’in evine misafir olduk. Bizleri samimiyetle kucakladılar, AK Parti’nin gönüllerdeki yerini bizlere bir kez daha gösterdiler” dedi.

 

DEVAM ETTİRECEĞİZ

Kırıkköyünde de ev toplantısına katılan Başkan Dağdelen, “Kırıkköyü Mahallemizde Değerli hemşehrimiz Mürsel Topdemir bizi evinde misafir etti. Gönüllerinde büyüttükleri AK Parti muhabbeti bizleri mutlu ediyor, seçim çalışmalarımızda gücümüze güç katıyor” diye konuştu. Bağlarbaşı Mahallesinde ayrıca sandık bazlı çalışma yürüten ekibin çalışması konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Şehrimizin en eski yerleşim yerlerinden olan Bağlarbaşı Mahallemizde Sandık Bazlı Seçim Çalışmalarımız için İl Teşkilatımızla sahadayız. Allah’ın izniyle arzu ettiğimiz başarıyı yakalayacak ve AK Parti Belediyecilik geleneğini şehrimizde devam ettireceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir