En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahalleli ile kavga

Adı Sokakları Yıkayarak Kirletme İşleri Müdürlüğü’ne çıkan Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri artık mahallelerde vatandaşlarla kavga etmeye başladı.
Bu haber 211 kere okunmuş. 03.08.2022 Çarsamba 19:41

TEMİLİK TARTIŞMASI

Adı Sokakları Yıkayarak Kirletme İşleri Müdürlüğü’ne çıkan Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri artık mahallelerde vatandaşlarla kavga etmeye başladı. Sokakları yıkarken bahçeleri, apartman girişlerini, marketleri sokaktaki tezgahlarını, manavları kirleten ve tepki çeken ekipler bu kez Kimeski Mahallesi’nde aynı işi yaparken etrafı kirletti ve topladıkları pisliği bir evin avlu kapısı yanına bırakınca ev sahibinin tepkisini çekti. Mahallede saatlerce sanki kişiye özel temizlik yapar gibi bazı evlerin etrafında uzun süre çalışma yaptığı dikkat çeken ekiplerin, topladıkları pisliği de getirip bir başka evin avlusu önüne bıraktığı gözlendi. Ev sahibi ile ekipler arasında hem temizlerken kirletme ve hem de ortaya çıkan pislik birikintisi yüzünden tartışma yaşandı.

 

ÖYLECE BIRAKIP GİTTLER

Ev sahibi pisliğin bulunduğu yerden kaldırılmasını isterken, ekipten bir kişinin bunu yapmaya çalıştığı ancak belediye aracını kullanan kişinin ise duruma ukala bir tavırla müdahale ederek, “Biz 24 saat çalışmak zorunda mıyız? Mesaimi bitiyor. Bunları yarın temizlik ekibi gelip alacak” diyerek görevliye engel olduğu kaydedildi. Ev sahibi ve mahalle sakinleri yaşanan duruma tepki gösterdi. Bazı mahalle sakinleri de ekiplerin temizlik yaparken aslında avlu içlerine kadar etrafı kirlettiklerini, güya yolların temizlendiği ancak avlu içleri ve kimi evlerin kirletildiği öne sürüldü. Bu durum daha önce de bir çok mahallede yaşanırken, Belediye’nin ve ekiplerin bu uygulaması tepki çekmeye devam ediyor. Ekipler “mesai bitti” diyerek biriken çöpleri yol kenarında bırakıp gitti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir