En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Makamda renkli tören

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in makamında 23 Nisan programı gerçekleştirdi. Makamına çocuklara bırakan Tekin, onlarla keyifli anlar yaşadı.
Bu haber 483 kere okunmuş. 23.04.2019 Salı 18:28

MAKAMDA RENKLİ TÖREN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bahşılı Belediyesi’nde makamda tören yapıldı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, makamını çocuklara bıraktı ve onlarla keyifli anlar yaşadı. Makamdaki törende çocuklar, Başkan Tekin’den beklentilerini sıraladılar. Başkan Tekin ise onlara güzel bir gelecek hazırlamak için Bahşılı’da bir çok önemli çalışmaya imza atacaklarını söyledi. 23 Nisan ve makamda gerçekleştirilen törenle ilgili açıklamada bulunan Başkan Tekin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin gurur ve coşku günüdür. Sizler ülkemizin geleceği, milletimizin umudusunuz. Ulusumuzun en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler.

 

“NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM”

Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanızı istiyoruz. Hepinizi çok sevdiğimizi ve güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınız ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir