En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Malzemeler geldi

Sulakyurt Belediyesi ilçeye, sulama işlerinde kullanılmak üzere bir TIR dolusu kırıcı, hidrant malzemesi alarak monte etme işlemi yapılmaya başlanıldı.
Bu haber 217 kere okunmuş. 31.03.2022 Perşembe 18:48

Sulakyurt Belediyesi ilçeye, sulama işlerinde kullanılmak üzere bir TIR dolusu kırıcı, hidrant malzemesi alarak monte etme işlemi yapılmaya başlanıldı. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, malzemelerin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

MALZEMELER GELDİ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, sulama barajı su saatlerini önceden söktüklerini ve sulamanın sekteye uğramaması için bir TIR dolusu kırıcı, hidrant malzemesi aldıklarını belirtti. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yaptığı açıklamada "Sulama Barajı su saatlerimizi sökmüştük. Neden söktüğümüzü çok merak edenler olmuş, arızalı olan saatlerimizi Manisa'ya tamir için gönderdik. Saatlerimizin yüzde 30'u tamir edildi. Yüzde 70'ni ise sıfır aldık. Sulamanın sekteye uğramaması için boş laf üreten zihniyetlerin hevesleri kursaklarında kaldı. Bugün bir TIR saat, kırıcı, hidrant vb malzememiz geldi. Monte etmeye başladık. Hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir