En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Meclis heyeti toplandı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis toplantısında meclis üyelerine TOBB UYUM Arabuluculuk ve Çözüm Merkezi sunumu yapıldı.
Bu haber 260 kere okunmuş. 31.01.2022 Pazartesi 17:30

OCAK AYI TOPLANTISI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis Toplantısı Ömer Akçelik başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Yönetim Kurulu Faaliyetleri, Aralık 2021 mizan ve bütçe gelir gider raporu, kesin mizanı, bilançosu, gelir gider tablosu, fiili gelir dökümü ve gelen yazılar konuları görüşüldü. Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu tarafından meclis üyelerine TOBB UYUM sunumu gerçekleştirildi.

 

ARABULUCULUK KONUSU

Akademi ve profesyonelliği birleştirerek ulusal ve uluslararası alanda uyuşmazlıkların çözümünde hoşgörü esasları çerçevesinde kalıcı, sürdürülebilir ve ekonomik çözümler ile dünya standartlarındaki en yüksek kalitedeki hizmeti vererek bilime ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla TOBB bünyesinde kurulan TOBB UYUM sistemi ile ilgili sunumda Arabuluculuk Sistemi, İş Dünyası Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk, Ticari Sözleşmelerde Arabuluculuğun Tanımlanması, TOBBUYUM Merkezinin Önemi konuları anlatıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir