En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Meclis üyeleriyle buluştu

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ve MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla bir araya geldi.
Bu haber 51 kere okunmuş. 06.03.2024 Çarsamba 18:49

BİR ARAYA GELDİLER

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ulusoy, MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk’ün önderliğinde, belediye meclis üyesi adaylarıyla kahvaltıda buluştu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Öztürk, Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyeciliğiyle buluşturacaklarını dile getirdi.

 

HALKIMIZA İNANIYORUZ

Öztürk, Kırıkkale’nin makus talini hep birlikte değiştireceklerini dile getirdi. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla Kırıkkale’yi buluşturacaklarını belirten Öztürk, “Harun Ulusoy'un başkanlığında MHP’nin gücü ve desteğiyle ortaya koyacağız ve Türkiye'nin ne gücü varsa bu gücün tamamını kriterini ve Kırıkkale'yi hak ettiğiniz ve daha sosyal kültürel hizmetlerin yer aldığı, sosyal donatıların şehirciliği ile kent merkezi haline getireceğiz. Bunu hep beraber yapacağız. Bizler halkımıza inanıyoruz ve güveniyoruz” şeklinde konuştu.

 

DERDİMİZ KIRIKKALE

Kırıkkale için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Ulusoy, “Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla kahvaltı programında bir araya geldik. Zafere inanmış kadromuzla seçim hakkında istişarelerde bulunarak 31 Mart'ta Kırıkkale Belediyesine üç hilali dikeceğimizin sözünü verdik. İlgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Aşkımız, davamız, derdimiz Kırıkkale” ifadesinde bulundu.

 

ESNAFLARA ZİYARET

Ulusoy, “Bizler hizmetlerimizi bütçemize göre ve alacağımız diğer proje bazlı mali desteklere göre ürettik. Belediyenin kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanacağız. Çalışma ekibimizi de tecrübeli, işin ehli kadrolardan oluşturduk ve oluşturmaya da devam ediyoruz” dedi. Kahvaltı sonrası Öztürk, Ulusoy ve beraberindeki heyet Çarşamba Pazarı’nı gezerek esnaflara hayırlı işlet temennisinde bulundu. Ulusoy, “Pazar esnafımız ve hemşehrilerimizle hemhal olup hayırlı alışverişler diledik. Gündeme dair istişarelerde bulunarak sıkıntılarını dinledik, taleplerini aldık. İlgi ve samimi sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir