En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Meydanı coşturdu

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Kırıkkale'de mitinge katıldı ve "Önce demokrasiyi, adaleti, hukukun üstünlüğünü kaim kılacağız. İnsanların korkutulmasının önüne geçeceğiz” dedi.
Bu haber 1024 kere okunmuş. 04.06.2018 Pazartesi 19:12

AKŞENER MİTİNGE GELDİ

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Kırıkkale'de mitinge katıldı. Meydanda düzenlenen mitingde konuşan Akşener'e ilgi yüksekti.  İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, "Önce demokrasiyi, adaleti, hukukun üstünlüğünü kaim kılacağız. İnsanların korkutulmasının önüne geçeceğiz. Adaleti ve insanların rahat nefes almasını sağlayacağız." dedi. Akşener, partisinin Kırıkkale il teşkilatınca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, 24 Haziran'da cumhurbaşkanının kendisi olacağını iddia etti.

 

ŞİMDİ 100 BİNLER OLDUK

Önce binlerle başladıklarını, 10 binler olduklarını ve şimdi 100 binler olduklarını belirten Akşener, "Allah'ın izniyle cumhurbaşkanı seçildiğimde Çankaya'da Anadolu'nun her tarafından bize verilen bu tülbentlerle tülbent müzesi açacağım. Bizlerin önümüzü ve yolumuzu kesmeye çalışıyorlar. OHAL'de bir seçime gidiyoruz. Buna da 'eyvallah' dedik. Biz, şu iddiayla geliyoruz. Önce demokrasiyi, adaleti, hukukun üstünlüğünü kaim kılacağız. İnsanların korkutulmasının önüne geçeceğiz. Adaleti ve insanların rahat nefes almasını sağlayacağız. 5 yıl içerisinde Türkiye'nin gıda ithal eden bir ülkeden tarım ürünleri kendine yeten ve bunu ihraç eden bir ülke haline gelmesini sağlayacağız." diye konuştu.

 

ÖĞRETMENLERE MESAJ

Akşener, gençlere ya iş bulacaklarını ya da onlara iş sağlayacaklarını öne sürerek, iş buluncaya kadar da her gence aylık 500 lira vatandaşlık maaşı verecekleri vaadinde bulundu.

Seçilmesi durumunda kredi kartı borçlarını bir defaya mahsus sileceklerini aktaran Akşener, şunları kaydetti: "Bu kredi kartlarının içerisinde kumar borcu yok. Bu borçların içerisinde çocuk okutmak ve işsiz kaldığı için ailesinin gıda parası var. Ödeyemediği kirası var. Bunları bir defaya mahsus sileceğiz ve vatandaşımıza rahat bir nefes aldıracağız. Devlet memuriyetine girerken mülakat sistemini kaldıracağız. 50 bin çeşit öğretmen oldu. Öğretmen dediğin öğretmendir. Ücretli, sözleşmeli öğretmen olmaz. Hepsini kadrolu öğretmen haline getireceğim."

 

ŞAHİN İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin'in kendisini hedef alan sözlerine yanıt veren Meral Akşener, "Canımı alacakmış, bekleriz, bekleriz. Buyur birader buyur" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Kırıkkale'de konuştu. GaziantepsporBaşkanı Hasan Şahin'in sözlerine çok sert tepki gösteren Akşener, "Canımı alacakmış, bekleriz, bekleriz. Buyur birader buyur" dedi.

 

TEPKİ GÖSTERDİ

Vaatlerini sıralayıp hükümete yüklenen Akşener, "Her gittiğim yerde soruyorum, vatandaşın cebinde 10 TL, 5 TL, 2 TL var. Vatandaşın cebinde 2 TL oluyorsa bu ülkede düzen bozuk demektir" şeklinde konuştu. Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin'in sözlerine de çok sert tepki gösteren Akşener, "Gaziantepspor Başkanı tehdit ediyor beni, canımı alacakmış. Bekleriz, bekleriz. Buyur birader buyur" ifadelerini kullandı. 12 Mayıs'ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda TFF 2. Lig'e düşen Gaziantepspor'un yeni başkanı seçilen Hasan Şahin, sosyal medya hesabından yaotığı paylaşımda "Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. FETÖ'cü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim" ifadelerini kullanmıştı.

 

İLGİ YÜKSEK OLDU

Akşener'in mitingine ilgi ve katılım bir hayli yüksek oldu. Akşener şehre otobüsle geldi ve yine şehirden otobüsle ayrıldı. Meydana kadar vatandaşları selamlayan Akşener gösterilen ilgiden memnun kaldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir