En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MHP gazetecilerle buluştu

Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ulusal ve yerel gazetecilerle buluştu.
Bu haber 418 kere okunmuş. 12.01.2021 Salı 17:44

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle merkez ilçe başkanlığı tarafından organize edilen yemekte Kırıkkale’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldiler.

 

GAZETECİLER UNUTULMADI

MHP Merkez İl Başkanı Erdal Baloğlu, organizasyonu düzenleyen kişinin Merkez ilçe Başkanı Avukat Murat Abalı olduğunun altını çizerek, kendisinin de misafir odluğunu belirtti. Baloğlu, “Günün her saatinde görev yapıyorsunuz. Durmadan dinlenmeden çalışıyorsunuz. Toplumu bilgilendirmek için gösterdiğiniz bu emek neticesinde toplum hem bilgileniyor, hem de haberdar oluyor. Bu hizmetleri veren sizlerin, her birinizin ayrı ayrı 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum” dedi.

 

ABALI AÇIKLAMA YAPTI

MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı ise yaptığı konuşmada, “Sizlerin gayretleri sayesinde Kırıkkale kamuoyu bilgileniyor. Bu bilgilenmede de sizlerin emekleri var. Her birisiniz sürekli mesaidesiniz. Bu mesaiyi sürdürürken karşılaştığınız zorlukları da biliyoruz. Böyle bir günde sizlerle bir araya gelmek, dostça mesleklerimizi bir kenara bırakarak sohbet etmek istedik. Katılan herkese teşekkür ediyor, 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir