En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MİHDER 24 YAŞINDA

Kısa adı MİHDER olan Mahalli İdareler Hizmet Derneği’nin 24. Kuruluş yıl dönümü derneğin genel merkezinde mütevazi bir şekilde kutlandı.
Bu haber 605 kere okunmuş. 27.06.2019 Perşembe 18:04

MİNİ KUTLAMA YAPILDI

Genel Başkanlığını geçmişte Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanlığı yapmış olan Mehmet Dönmez’in yürüttüğü, kısa adı MİHDER olan Mahalli İdareler Hizmet Derneği’nin 24. Kuruluş yıl dönümü derneğin genel merkezinde mütevazi bir törenle kutlandı. Belediyeler açısından çok önemli hizmetler veren derneğin kuruluş yıl dönümü, Genel Başkan Mehmet Dönmez’in mini pastayı kesmesi ile kutlanırken, dernek, belediyeler ve başkanlar ile yerel yönetimlere yasalar, uygulamalar, planlamalar ve daha bir çok konuda önemli hizmetler vermeyi sürdürüyor.

 

DERNEK AÇIKLAMASI

Derneğin 24. Kuruluş yıl dönümü ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verildi:  

MİHDER’İN 24. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ’NE MÜTEVAZI KUTLAMA

Bundan 24 yıl önce 25 Haziran 1996 tarihinde Türkiye’nin önde gelen Belediye Başkanları ve bürokratlarının katkılarıyla kurulan Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) 24 üncü Kuruluş Yıldönümünü 25 Haziran 2019 günü Genel Başkan Mehmet DÖNMEZ, yakın dostları, Dernek çalışanları ve gönüllü çalışanlarla birlikte Genel Başkanlık makamında mütevazı bir törenle kutladı.

MİHDER Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ, Türkiye siyasetine çok şeyler kazandırmış önemli bir siyasi kişilik olarak, 3 dönem bulunduğu Belediye Başkanlığı görevinden edindiği tecrübelerini, Belediye Başkanları ve bürokratlarının katkılarıyla kurduğu Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) ile Türkiye’deki tüm yerel yönetimlerin hizmetine sunmaktadır.

Mehmet Dönmez, Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Başkanı olarak Türk belediyeciliğinin gelişmesi için danışmanlık hizmetleri vermekte ve eğitim seminerleri düzenlemektedir. Çok sayıdaki basılı kaynak kitabına ilave olarak bu sene yayınlanan “BELEDİYELERİ İLGİLENDİREN GÜNCEL MEVZUAT İLE BELEDİYECİLİKLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN 300 SORU VE CEVAP” kitabı ile de Yerel yönetimlerin daha kaliteli hizmet yapmalarını desteklemektedir.

24 üncü yıl pastasının kesilmesinden sonra Genel Başkan Mehmet DÖNMEZ Dernek Kuruluşunu hatırlatan kısa bir sunum yaptı. Çekilen hatıra fotoğrafları ile ölümsüzleştirilen kutlama, hafızalara eklenen güzel bir anıya dönüştü.

 

RESİMDEKİ KİŞİLER SOLDAN SAĞA:

MİHDER Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Bican DÖNMEZ, İl Emniyet E. Müdürü, Polis E. Başmüfettişi, Bilirkişi Durmuş DEMİRBAŞ, MİHDER Denetim Kurulu Başkanı İpek ATAÇ, MİHDER Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ,  İçişleri Bakanlığı Dernekler E. Başdenetçisi ve Türkiye Emekliler Derneği Ankara Şube Başkanı Çetin ALKAN,  Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali ÇETİN ve MİHDER Genel Saymanı Mehmet GÜLER

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir