En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Milletimiz bizi çağırıyor

İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, il ziyaretleri kapsamında Kırıkkale'yi ziyaret etti. Çelik'i İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ve teşkilat mensupları karşıladı...
Bu haber 206 kere okunmuş. 14.11.2021 Pazar 16:34

İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, il ziyaretleri kapsamında Kırıkkale'yi ziyaret etti. Çelik'i İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ve teşkilat mensupları karşıladı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, ülkenin çok zor günlerden geçtiğini ifade ederek, "Şunu gördük ki milletimiz bizi çağırıyor'' dedi.

 

ZİYARETLERDE BULUNDULAR

Behiç Çelik ilk olarak İYİ Parti teşkilatını ziyaret ederek, burada kısa bir konuşma yapan Çelik, partiye yeni üye olan partililerin rozetlerini taktı. Rozet merasimin ardından Çelik, Öğretmenevinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sonrasında Bahşılı ve Karakeçili ilçe teşkilatlarıyla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çelik burada yaptığı açıklamasında "Görüyorum ki esnafımızın hali çok kötü. Bazı esnaflarımız siftah bile yapamıyorlarmış. Ben esnafımızın haline çok üzülüyorum. Umuyorum ki iktidara geldiğimizde bütün sıkıntılar çözülecek'' dedi.

 

İLÇE ZİYARETLERİ

Behiç Çelik  açıklamasının devamında "Karakeçili’de esnaf ve kahve ziyaretleri yaptık. Burada Çelebi İlçe Başkanımız Dursun Avşaroğlu da bize refakat etti. Karakeçili’nin büyüğü Hüseyin Coşkun Amca’nın desteklerine ayrıca şükran borçluyum. Kırıkkale çarşıda esnaf gezisi yaptık. Gösterilen sevgi ve alakadan dolayı halkımıza teşekkür ederim. Yıllarca Şehit Aileleri Dernek Başkanlığı da yapmış olan Sn. Mehmet Gencer’i görmek sürpriz oldu. Oğlu ve bir yeğeni şehit olan Sn Gencer’in bana verdiği kitabı “Ecelin Tahtı”’nı tüm şehitlerimize tazimle aldım. Bahşili İlçesi istişare toplantısı ve esnaf gezisi. İlçe Başkanımız Sn. Hidayet Özbek’e teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

ALTINIŞIK AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ise yaptığı konuşmasında "İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı olarak Mersin Milletvekilimiz Sayın Behiç Çelik'i misafir ettik. Sayın Vekilimiz İl binamızda Teşkilatımızla istişarelerde bulunduktan sonra, partisinden istifa ederek İYİ' lerle beraber yürümeye karar veren Sayın Gazi Cesur bey'e rozetini taktı. Sayın Milletvekilimiz ile birlikte; Merkezde Esnaf ziyaretlerinde bulunulduktan sonra Öğretmenevinde vatandaşlarımızla bir araya gelindi. Sonrasında; Bahşılı  ve Karakeçili ilçe Teşkilatlarımız ve İlçe esnafları ziyareti sonrası  Partimize Yeni katılan Üyelerimizin rozetleri takıldı. Bugün bir kez daha gördük ki; milletimiz bizi çağırıyor” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir