En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Müftü ziyaret etti

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Kur’an Kursu Öğreticisi Hüsniye Emiroğlu ile birlikte Terminal Camii Kur’an Kursu öğrencisi, aynı zamanda Tıp Fakültesi öğrencisi olan Betül Baran’ı evinde ziyaret ettiler.
Bu haber 721 kere okunmuş. 08.08.2018 Çarsamba 13:52

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Müftü Yıldırım, Kuran Kursu öğrencilerinden Duha ve sonrası sure ve meallerini ezberleyenleri mümkün olduğu kadar evlerinde ziyaret etmeye çalıştıklarını, öğrencinin aynı zamanda Tıp Fakültesi öğrencisi olması dolayısıyla ve yaz tatilini Kur’an Kursunda Kur’an ve Dini bilgileri öğrenerek değerlendirmesinden, aynı zamanda hafızlığa başlamayı da düşünmesinden dolayı öğrenciyi tebrik ederek; dinimizin bilime verdiği önemi Allah’ın yaratmasının, idare etmesinin bilim ile daha iyi anlaşılabileceği, dolayısıyla Allah’a imanın bilimlerle daha da kuvvetlenmesi gerektiği gibi sözleriyle ifade etti.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET

Terminal Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Hüsniye Emiroğlu, öğrencisi Betül Baran’ın Duha Suresi ve Duha Suresinden sonraki sureleri mealleri ile birlikte ezberlediğini ve bu sene içerisinde Yasin, Nebe ve Mülk Surelerini de tamamlayacaklarını söyledi. İl Müftüsü Şahin Yıldırım, ziyarette Betül Baran’ın ailesi ile de tanıştı ve sohbet etti. Öğrencinin anne-babası Müftü Bey’in ziyaretinden memnuniyetini ilettiler. Kardeşleri Hayrunnisa ve Zeynep de İl Müftüsünün ziyaretinden çok memnun olduklarını ve bu vesileyle inşallah namazlarını kılacaklarını belirttiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir