En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Muhtarlarla toplantı

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk ve diğer adaylar Keskin'de muhtarlarla toplantı yaptı ve iftarda bir araya geldi.
Bu haber 876 kere okunmuş. 28.05.2018 Pazartesi 13:49

MUHTARLARLA TOPLANTI

MHP Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Partinin Milletvekili Adayı Halil Öztürk ve diğer adaylar önceki gün Keskin'de muhtarlarla bir araya geldiler. Öztürk ve adaylar muhtarlarla hem toplantı yaptı ve hem de iftar programı gerçekleştirildi. Muhtarlara Cumhur İttifakı'nı anlatan Ötürk, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

 

İTTİFAK KONUŞULDU

Muhtarlarla yapılan toplantı ve iftar konusunda bilgi veren Halil Öztürk, “Keskin ilçemizde köy muhtarlarımızla beraber olduk. Milliyetçi Hareket Partisinin dünü ve bugününü, 15 Temmuzda filizlenip Yenikapı'da şaha kalkan birlik ve beraberliğimizi, MHP'nin CUMHUR İTTİFAKI ile taçlanacağını uzun uzun konuştuk.

 

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Sohbetimiz hayli güzel ve samimi geçti. Cumhur İttifakının önemini vurgulayıp muhtarlarımızdan destek talep ettik. Tam destek sözünü alıp yolumuza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Samimiyetlerinden,içtenliklerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir