En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Muhtarlarla toplantı yaptılar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can, Yahşihan ilçesinde görev yapan mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiler.
Bu haber 595 kere okunmuş. 06.03.2019 Çarsamba 14:16

MUHTARLARLA TOPLANTI

Yahşihan ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile önemli bir toplantı yapıldı. Toplantıya AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’da katıldı. Sungur’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya ilçedeki mahalle ve köy muhtarları da iştirak etti. Toplantıda seçimle ilgili görüşmeler yapıldı, seçimin önemi anlatıldı. Mahalle ve köylerin de talepleri alındı.

 

KILAVUZUMUZ ERDOĞAN

Verimli geçtiği bildirilen toplantı konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can, Yahşihan Belediye Başkan Adayımız Ahmet Sungur ve İlçe Başkanımız ile birlikte, demokrasinin temel taşı Yahşihan’da görev yapan muhtarlarımızla buluştuk. Muhtarlarımız nezdinde tüm vatandaşlarımıza ulaşmak, sorunları en hızlı şekilde çözmek Sayın Cumhurbaşkanımızın üzerinde hassasiyetle durduğu bir konu. AK Parti İl Teşkilatı olarak bizim de bu husustaki kılavuzumuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir