En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MÜSİAD ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi Başkanı Onur Başaran, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ı makamında ziyaret etti.
Bu haber 21 kere okunmuş. 16.10.2024 Çarsamba 19:53

VALİLİK ZİYARETİ

Kırıkkale’de iş dünyasının önemli aktörlerinden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi Başkanı Onur Başaran, Vali Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan Başaran ve Vali Makas arasında sıcak bir sohbet ortamı oluştu. İlin ekonomik durumu, yatırım imkanları ve iş dünyasının karşılaştığı sorunlar gibi konular derinlemesine değerlendirildi.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Vali Makas, MÜSİAD Kırıkkale Şubesi Başkanı Başaran’a bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederek, iş dünyası ile kamu kurumları arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti. MÜSİAD Kırıkkale Şubesi Başkanı Onur Başaran ise, Vali Makas’ın samimi karşılaması ve iş dünyasına yönelik verdiği destekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başaran, bu tür ziyaretlerin, iş dünyası ile kamu yönetimi arasında köprüler kurarak, ortak projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir