En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Müzisyenler ziyaret etti

Kırıkkale Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMDER) yeni yönetimi ile birlikte ilk ziyaretini, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.
Bu haber 452 kere okunmuş. 23.01.2020 Perşembe 07:54

ZİYARETTE BULUNDULAR

Dernek başkanı Erol Tombak dernek hakkında ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Tombak,Önümüzdeki aylarda Yahşihanlı merhum saz ve söz sanatçısı Nuh Akgün için anma Programı düşündüklerini söyledi. Türkyılmaz, her zaman sanatın ve sanatçının desteklenmesi maddi,manevi her zaman sanatın ve sanatçının yanında olunması gerektiğini dile getirdi. Osman Türkyılmaz "Merhum Nuh Akgün için yapılacak olan Program da bizlerin üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Sanat adına bir çok eserler bırakmış, Yahşihanlı merhum sanatçımız Nuh Akgün adına,belediye olarak park yaptırıyoruz. Akgün'ü anma programının ana sponsoru olmak, Yahşihan halkı adına, belediye başkanlığı olarak bizlere düşer'' dedi.

 

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Daha sonra,Yahşihan imar müdürü Şahin Arslan'ı makamında ziyaret ettiler. İkinci Ziyaret 112 acil çağrı merkezi Müdürü Muhammet Ali Tekinay makamında ziyaret edildi. Tekinay, 112 acil çağrı merkezi ve projeler hakkında bilgiler verdi,ardından çağrı merkezini gezdirdi. Derneğin onursal başkanı olan Ünlü Saz ve söz sanatçısı Kamil Abalıoğlu'nu gören çağrı merkezi çalışanları, Abalıoğlun'dan  canlı canlı müzik  dinledi ve hep birlikte fotoğraf çektirdiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir