En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ocak’ta değişim

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda önemli bir görev değişikliği gerçekleşti. Üç yıl boyunca etkili çalışmalara imza atan Oğuzhan Akpınar, yeni başkan Mert Ataseven’e görevini devretti.
Bu haber 26 kere okunmuş. 16.10.2024 Çarsamba 19:52

BAŞKAN DEĞİŞTİ

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. Üç yıl boyunca etkili çalışmalara imza atan Oğuzhan Akpınar, yeni başkan Mert Ataseven’e görevini devretti. Devir teslim töreni, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı bir atmosferde gerçekleştirildi. Törende konuşan eski başkan Oğuzhan Akpınar, bu süre zarfında elde edilen başarıların ekip ruhuyla gerçekleştiğini vurguladı. "Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda bu görevi devrediyorum. Desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

 

DEVİR TESLİM YAPILDI

Akpınar, görev süresi boyunca kendisine destek olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’e ve Kırıkkale esnaflarına da özel teşekkürlerini iletti. "Sizlerin varlığı, bize güç katmış ve daha iyi işler yapmamıza vesile olmuştur" ifadelerini kullandı. Yeni başkan Mert Ataseven ise, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağına dair sözler vererek, birlikte daha nice başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti. Tören, katılımcıların güçlü bir bağ ve dayanışma içinde oldukları mesajıyla son buldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir