En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öcal güven tazeledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.
Bu haber 378 kere okunmuş. 05.03.2019 Salı 08:39

YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİLER

5.Olağan Genel Kurul Toplantısına Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şehit Babası Doğan Gömük ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gazi İsmail Okka katıldı ve Divan Kurulunda görev aldı.Dernek binasında gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar Mevcut başkan Gazi Rıfat Öcal seçilirken Başkan yardımcılığına Gazi Yusuf Baran, Şehit Musa Saydam’ın annesi Elfat Saydam, Şehit Şükrü Ceylan’ın Babası Muhittin Ceylan ve Şehit Mehmet Türken’in annesi Hatice Türken seçilerek Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimizi temsil etmek üzere yeniden görevlendirildiler.

 

YAZILAR ÜYELERİMİZLE PAYLAŞILMIŞTIR

Düzenlen toplantıda Dernek Başkanı Rıfat Öcal “Yönetim Kurulumuz, Dernek üyelerimize sınırlı imkanlarına rağmen hizmet etmeye çalışmış, gerek Kamu Kuruluşlarında çalışan üyelerimize ve gerekse öğrenimine devam eden üyelerimizin çocuklarına ihtiyaç duydukları her durumda elinden gelen desteği sağlamış ve Şehitlerimizin çocuklarının bir kısmına burs imkânı sağlanmıştır. Yönetim Kurulumuz, Valilik Makamı başta olmak üzere tüm yetkililerden randevu alarak dernek sorunlarımızı dile getirmiştir. Zaman zaman İlçelerimiz de ziyaret edilerek Kaymakam ve Belediye Başkanları ziyaret edilmiştir. Gerektiğinde Derneğimizin faaliyet ve düşünceleri basın yolu ile kamuoyuna duyurulmuştur. Üyelerimizin taleplerini Valilik, Garnizon Komutanı ve çeşitli kuruluşlara aktararak çözüm yolları aranmış, Kanun teklifleri hazırlanarak siyasi Partilerin temsilcilerine iletilmiştir. Gerekli yazışmalarda alınan cevabi yazılar üyelerimizle paylaşılmıştır.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKTİR

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi ve bağlı Şubelerimiz tarafından düzenlenen Şube Başkanları toplantılarına katılım sağlanmış, Şubemizin görüşleri iletilmiştir. Derneğimizin kuruluşundan bu tarihe kadar Yönetim Kurulu üyelerimiz tüm imkânsızlıklara rağmen elinden geldiğince siz üyelerimize hizmet etmeye çalışmış ve yeni oluşan yönetim kurulumuz da aynı özveri ile çalışmaya devam edecektir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir