En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Odaya yeni başkan

Kırıkkale Lokantacılar Pastacılar, Yufkacılar, Simitçiler, Çiğköfteciler Odasında hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Oda Başkanlığı seçimlerinde Faruk Işıkten göreve geldi.
Bu haber 211 kere okunmuş. 21.03.2022 Pazartesi 19:11

8 ADAY YARIŞTI

8 adayın yarıştığı kongrede Faruk Işıkten delegelerin güvenoyunu alarak Başkanlık görevine seçildi. Kongrenin Divan Başkanlığı İshak Gençer yaparken üyeliğini ise Adnan Çatalok, Can Ahmet Uyar ve Behsat Yerlikaya yaptı. Seçim sonunda kendisine destek veren, vermeyen tüm üyelerine teşekkür eden Başkan Faruk Işıkten, merhum Yurdalan Eroğlu’ndan boşalan görevi layıkıyla yerine getireceğini söyleyerek, Türk tarihinde esnafların geçmişinde bu yana halkına daima sevgi ve saygı içerisinde davrandığını hatırlattı.

 

 

İŞTE YÖNETİM

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Faruk Işıkten, Sinan Kürkçü, Tuğba Karabıyık, Yılmaz Sürmeli, Süleyman Köşker ve Emrah Uysaler. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ferhat Bülbül, Ahmet Can Yeşil ve Emrah Güldüren. Seçim öncesinde verilen sözleri unutmadığını dile getiren Başkan Işıkten, “Biz koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısı olduğumuzu seçimden önce belirtmiştik. Allah’ın izni ile mazbatamızı alır almaz hizmetlerimize başlayacağız. Bu verişe ile bana destek veren ve vermeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir