En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öğrenci yaralandı

Sitemizde günlerdir uyarı yapmamıza rağmen başıboş köpekler konusunda yeterli çalışma yapılmadığı görülürken, sonunda olan oldu.
Bu haber 218 kere okunmuş. 29.12.2021 Çarsamba 18:00

ÖĞRENCİ YARALANDI

Sitemizde günlerdir uyarı yapmamıza rağmen başıboş köpekler konusunda yeterli çalışma yapılmadığı görülürken, sonunda olan oldu. Kırıkkale Üniversitesi kampusu içinde bir kız öğrenciye başıboş köpeklerin saldırdığı bildirildi. Gün içinde KÜ kampusunda bir öğrenciye köpeklerin saldırarak yaraladığı bilgisi geldi. Kız öğrencinin kalçasından yaralandığı ve duruma çevredeki öğrencilerin müdahale ettiği, öğrencinin daha sonra Tıp Fakültesi’nden gelen ambulansla fakülte aciline götürüldüğü belirtildi. Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu ancak büyük korku yaşadığı ifade edildi. Bilgiyi ise köpek saldırısına uğrayan öğrencinin arkadaşları ve diğer öğrenciler basına verdi.

 

ACİL ÖNLEM ALINMALI

Sokak köpekleri konusunda artık gereken çalışmanın yapılması, hayvanlara zarar verilmeden konuyla ilgili acil girişimde bulunması isteniyor. Daha önce de benzer hadiseler yaşanmış ve büyük boyutlu olmadığı için gündeme gelmemişti. Bir çok kişi sabah karanlığında mahallelerde okula giden çocukların sokak köpeklerinin saldırılarına maruz kaldığı belirtiliyor. Köpeklerin avlulu evlerin avlusuna atlayarak açlıktan ev sahiplerine saldırdığı kaydediliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir