En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Önemli ziyaret

Demir Leydiler Erasmus projesi için Kırıkkale’de bir araya gelen gençler, 28 Temmuz’da Kadın Destekleme Derneği’nin yan kuruluşu olan Kızılırmak Şehitler ve Gaziler Kültür, Sanat Yuvası’na ziyarette bulundular.
Bu haber 77 kere okunmuş. 04.01.2023 Çarsamba 16:50

KIRIKKALE ZİYARETİ

Kırıkkale Üniversitesi, Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğü, Kırıkkale İl Müftülüğü, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kırıkkale İl Müftülüğü, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Gençlik Spor Müdürlüğü, Yahşihan Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü gibi önemli kurum ve kuruluşlarında arasında bulunduğu 17 farklı ortağı olan Yaşayan Müze projesinin Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen ÖZHAVZALI tarafından karşılanan gençler, Yaşayan Müze’yi gezmeden önce Müzeyyen Hanım’dan projeyle alakalı bilgiler aldılar.

 

MEMNUN KALDILAR

Müzeyyen Hanım Yaşayan Müze’nin projelendirilme aşamasından, hayata geçmesine kadar her detayı gençlere anlatırken, sunum sonrası gelen sorulara da cevap verdi. Sunum sonrası Yaşayan Müze’yi gezen yabancı gençler yakınlarına götürmek üzere hediyelik eşyalar satın aldılar. Ayrıca Yaşayan Müze’nin meşhur lavantalı kahvesini çimek isteyen gençlere Kırıkkale Üniversitesi gönüllü öğrencileri servis yaptı. Sunum öncesi ve sonrası alanda Neşet Ertaş türküler dinleyen yabancı memnun kaldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir