En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Onlar için yeni proje

Kırıkkale Belediye Encümeni Ümit Duman, TBMM'de sokak hayvanlarına ilişkin çıkarılacak yasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Bu haber 86 kere okunmuş. 15.07.2024 Pazartesi 20:13

BARINAK İNCELEMESİ

Kırıkkale Belediye Encümeni Ümit Duman, TBMM’de önümüzdeki günlerde sokak hayvanlarına ilişkin çıkarılacak yasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, Belediye Encümeni Ümit Duman ve Belediye Meclis Üyesi Ulaş Emre Demirel ile birlikte Kırıkkale Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret ederek, yeni projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ümit Duman, "Belediyemizin barınağını ziyaret ettik ve can dostlarımızın beslenmelerini sağlamak, sağlık taramalarını en iyi şekilde yapmak, barınağımızın koşullarını daha iyi hale getirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Duman, sokak hayvanlarının refahı için barınakta yapılacak iyileştirmelere ve yeni projelere dikkat çekti. "Amacımız, sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak ve onların sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkıda bulunmaktır" şeklinde konuştu. Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer ve Belediye Meclis Üyesi Ulaş Emre Demirel de barınakta incelemelerde bulunarak, sokak hayvanlarına yönelik projeler hakkında görüşlerini paylaştılar.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir