En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Örnek bir uygulama

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den yine fark yaratan bir uygulama geldi.
Bu haber 512 kere okunmuş. 23.07.2020 Perşembe 23:36

VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den yine fark yaratan bir uygulama geldi. Başkan Tekin, bu kez makam aracı ile gündemde. Bir önceki dönemde alınan ve makam aracı olarak kullanılan aracı Başkan Tekin hastalar ile gelin ve damatların hizmetine sundu. SUV formundaki makam aracı Başkan Tekin’in talimatı ile 1.5 yıldır makamda kullanılmıyor. Araç, hastaların hizmetine sunuldu, ayrıca gelin ve damatların düğün arabası olarak kullanılıyor.

 

HASTANE VE DÜĞÜN HİZMETİ

Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştiren Başkan Tekin’in 1.5 yıldır kullanılmayan makam aracını hastanede tedavi gören veya işi olanların hastane hizmetine sunduğu bildirildi. Ayrıca, düğün yapan gelin ve damatların talep etmeleri durumunda düğün arabası hizmetinde de kullanıldığı belirtildi. Araçtaki çakar ve sirenler söküldü ve bu hizmet için kullanılmaya başlandı. İlçede bu hizmete ilginin yüksek olduğu görülüyor.

 

VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Hizmetten faydalananlar, “Allah Başkan Tekin’den razı olsun. Kullanılmayan makam aracını sağlık ve sosyal hizmet için tahsis etti. Kırıkkale ve Türkiye’ye örnek olacak bir uygulamada bulunuyor. Çok memnunuz. Teşekkür ediyoruz kendisine” dediler. Hastanelerde işi olan hasta yakınları Başkan Tekin’e teşekkür ederken, düğün arabası olarak kullanan çiftler de ayrıca teşekkürlerini ilettiler. Uygulaması ile Kırıkkale ve Türkiye’ye örnek olan Başkan Tekin’in bu uygulaması takdirle karşılandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir