En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Oto pazarı açıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında bir süre kurulmasına ara verilen Kırıkkale oto pazarı, İl Hıfzıssıhha Kurulu Meclisinin kararı ile yeniden kurulmaya başlandı.
Bu haber 435 kere okunmuş. 27.07.2020 Pazartesi 18:00

PAZAR TEKRAR AÇILDI

Pandemi dolayısıyla bir süredir kurulamayan Kırıkkale oto pazarı alınan karar doğrultusunda yeniden kurulmaya başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Hıfzıssıhha Kurulu Meclisi “Coronavirüs (Covit-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla vatandaşların doğrudan temel ihtiyaçlarına yönelik olmayan insanların toplu olarak bulundukları/ bulunabilecekleri “Otopazarları” nın faaliyetleri 20.03.2020 tarih ve 2020/04 nolu İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile   geçici bir süreliğine durdurulmuştur.

 

PAZAR KURULDU

Gelinen noktada Sağlık Bakanlığınca (Koronavirüs Bilim Kurulu) oto pazarlarında alınması gereken önlemlere dair Rehberi hazırlayarak yayınlamıştır. Buna göre; Sağlık Bakanlığınca yayımlanan rehberde yer alan koşulların sağlanması koşuluyla oto pazarlarının faaliyet gösterebilmelerine. Tekrar faaliyete geçen açık oto pazarlarında kurallara riayet edilip edilmediğinin düzenli aralıklarla ( en az haftada bir ) kolluk kuvvetlerince (Zabıta, Emniyet Müdürlüğü) denetlenmesine. Kurallara aykırı hareket eden sorumlular ve müşteriler için gerekli idari/adli işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir