En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Oyunları bozuldu

Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Recep Zafer Tekin 15 Temmuz’un yıl dönümü vesilesiyle hain darbe girişimi konusunda bir mesaj yayınladı.
Bu haber 1044 kere okunmuş. 15.07.2018 Pazar 20:43

HAİN BİR GİRİŞİM YAŞANDI

Tekin, mesajında şunları söyledi: “Ülkemiz ve milletimiz 15 Temmuz 2016 gecesi hain bir darbe girişimine maruz kalmıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain kalkışmaya karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla birlikte aziz milletimiz, tıpkı Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi ecdadından almış olduğu güç ve ilhamla canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Bundan sonra bize düşen görev, yapılanları unutmamak kaydıyla aynı özveriyle bu vatan ve millet sevdamızı gelecek kuşaklara aktarmak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ülkemizi daha iyi seviyelere ulaştırmaktır.

 

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

Devletimiz tüm kurumları, güvenlik güçleriyle asil milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin bekasına kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadeleden, asla taviz vermeyeceğini büyük bir kararlılıkla ortaya koymuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen, bu uğurda canlarını feda ederek Türkiye’nin kaderini değiştiren 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, bütün şehit ve gazilerimizin ailelerine sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir