En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Parkta bayramlaştılar

Kırıkkale Belediyesi tarafından Kurban Bayramı kapsamında Büyük Şehir Parkında bayramlaşma töreni düzenlendi. Başkan Ahmet Önal ve belediye yönetimi, vatandaşlarla ve personellerle birlikte burada bayramlaştı.
Bu haber 79 kere okunmuş. 21.06.2024 Cuma 16:48

BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Kurban Bayramı nedeniyle Kırıkkale Belediyesi’nin bayramlaşma töreni Büyük Şehir Parkında bayramlaşma töreni düzenlendi. Başkan Ahmet Önal ve belediye yönetimi, vatandaşlarla ve personellerle birlikte burada bayramlaştı. Vatandaşlara birebir yakından ilgilenen Önal, vatandaşlar ve personellerin bayramlarını kutladı. Önal, " Huzurun, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın, zirve yaptığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Kardeşliğin, barışın birlikteliğin simgesi olan bayramlar aynı zamanda insanların neşeyle birlikte vakit geçirdiği önemli zamanlardandır” ifadesinde bulundu.

 

ÖNAL BİLGİ VERDİ

Önal, “İhtiyaç sahiplerini hatırlamak, birbirimize sarılmak, kucaklaşmaktır bayramlar. Dini vecibelerimizi yerine getirdiğimiz Kurban Bayramı da berekettir. Toplumsal birlik ve beraberliğin yaşandığı en özel, en önemli değerimizdir. Kırıkkale Belediyesi olarak biz de sorunsuz bir bayram yaşanması için önlemlerimizi aldık. Bayram tatilini siz değerli hemşerilerimizin huzurlu ve sorunsuz bir şekilde geçirmesi için tüm birimlerimizle görevimizin başında, sizlerin hizmetinde olacağız. Bize ihtiyacınız olan her an yanınızda olmayı sürdüreceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir