En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Patent için ziyaret

Temassız olarak suyun debi ve sıcaklık derecesini ayarlayabilen Yeni Nesil ‘Akıllı Musluk’ çalışmalarıyla patent alan proje ekibi Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti.
Bu haber 105 kere okunmuş. 27.10.2022 Perşembe 19:09

ÖNEMLİ BİR KONU

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, temassız olarak suyun debi ve sıcaklık derecesini ayarlayabilen ‘Akıllı Musluk’ adlı çalışmalarıyla patent alan Kırıkkale MYO Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Gökhan Türeci ve Öğretim Görevlisi Muhammed Ali Erbir ile projeye katkı sağlayan Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı adına Daire Başkanı Murat Genç’i makamında kabul etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi de hazır bulundu. Rektör Aslan’a çalışmaları hakkında bilgi veren Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Gökhan Türeci ve Öğretim Görevlisi Muhammed Ali Erbir, akıllı musluğun temassız olarak açılma ve kapanma işlemlerini yapmakla kalmayıp suyun akış hızını ve sıcaklığını da temassız bir şekilde kullanıcının isteğine göre ayarlayabildiğini bu yönleriyle bildiğimiz sensörlü musluklardan farklı olduğunu belirtti.

 

 

İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMASI

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, uyumlu bir işbirliği içerisinde yaptıkları özgün çalışmaları sebebiyle patent sahipleri Prof. Dr. Recep Gökhan Türeci, Öğretim Görevlisi Muhammed Ali Erbir, Recep Gülderen ve Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na teşekkürlerini iletti. Ziyaret, Rektör Aslan,  Prof. Dr. Recep Gökhan Türeci, Öğretim Görevlisi Muhammed Ali Erbir ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Murat Genç’e hediye vermesi ve günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir