En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Pehlivanlı, güven tazeledi

23 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği’nde hafta sonu seçim heyecanı yaşandı. 10. Olağan Genel Kurul’da iki dönemdir başkanlık görevi yapan mevcut Başkan Ağa Pehlivanlı, üçüncü dönemde yeniden güven tazeledi.
Bu haber 475 kere okunmuş. 29.04.2019 Pazartesi 10:07

KONGRE YAPILDI

Ovacık eski Mahalle muhtarı Merhum Hacı Kaya Saygılı tarafından 1996 yılında kurulan ve devlet yatırımlarının mahallelere en iyi şekilde uygulanması amacıyla bütün muhtarları bir araya toplayan Tüm Muhtarlar Derneği, hafta sonu 10. Olağan Genel Kurulunu Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda birlik ve beraberlik sergilendi.

 

DİVAN BAŞKANI VE ÜYELERİ

10. Olağan Genel Kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, başkan yardımcılığını Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, üyeliklerini ise Halil Polat ve Ömer Mercan yaptı. Genel kurula Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun’un ya sıra; Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, muhtarlar, sivil toplum kuruluş başkanları katıldı.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR SERGİLİYORUZ

Muhtarların önemli görevler üstlendiğini belirten üye muhtarlarıyla birlikte köylerde, kasabalarda ve mahallelerde hizmet odaklı çalışma sergilediklerini belirtti. Başkan Pehlivanlı, “Bütün muhtarlarımız arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik hakim. Bizler bu birlik ve beraberliğin sunmuş olduğu manevi atmosferle halkımıza en iyi hizmetin gelmesi noktasında çalışmalarımızı sergiliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından dernek üyeleri oy kullandı.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

1.Ağa Pehlivanlı 2. Mirzali Tarlabölen 3. Yaşar Cebeci 4. Ruhi Yeşilyurt 5. Yusuf Sungur 6. Selahattin Gökbulut 7. Halil Polat 8. Yusuf Sarı 9. Mustafa Güven 10. Refik Ateş 11. Zülkarneyn Kılıç

 

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1.Ömer Mercan 2. İbrahim Ayten 3. İrfan Yurtoğlu 4. Musa Taşkın 5. Bekir Özkılıç

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir