En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Personelle iftar yaptı

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Ramazan Ay’ının son iftarı münasebeti ile belediye personelleri onuruna Bahşılı Mesire Alanı Tesisleri’nde yemek verdi.
Bu haber 229 kere okunmuş. 04.05.2022 Çarsamba 16:44

BİR ARAYA GELDİLER

İftar organizasyonuna Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, başkan yardımcısı, birim amirleri, ve belediye personeli katıldı. Başkan Tekin, İftar öncesi masaları gezerek yemeğe katılan belediye personeline tek tek teşekkür edip, iyi dileklerini sundu. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte Başkan Recep Zafer Tekin ve belediye personelleri hep birlikte iftarlarını açtılar. Yemek sonrası Başkan Recep Zafer Tekin yaptığı konuşmada; ‘’ Yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum, öncelikle şunu söylemek istiyorum… Biz bir aile gibiyiz, ben öyle görüyorum, sizlerinde bize karşı aynı şekilde samimiyetle davrandığınızı hissediyorum. 2019’ da biz mazbatayı ilk elimize aldığımızda insanların bize bakışı farklıydı ama biz Bahşılı Belediye Başkanlığı makamına uygun olarak oy veren, vermeyen herkese hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz.

 

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Yaklaşık 36 ay geçti, bu 36 ay da  Türkiye’de 805 tane Ak Partili Belediye olmasına rağmen hamdolsun çok büyük destekler alarak, bir şeyler yapmaya çalıştık. Bizden önce 45 milyon liralık borçlu bir belediyeyi teslim aldık arkadaşlar, biz bunun üstesinden geleceğiz diyerek bu işe talip olduk, Allah’ın izni ile de geliyoruz. Bahşılı’da hiç yapılmayan çalışmaları önce Allah’ın sonra sizlerin destekleri ve samimi gayretleri ile yapıyoruz. Bahşılı’ da bizim tespit ettiğimiz büyük sorunlar vardı, kullanılabilir temiz su akmıyordu Bahşılı’da… İlçemizin içinden Kızılırmak geçmesine rağmen, ırmağın yapısı nedeni ile su kullanılamıyordu. Dağlarımızdan gelen su ise ilçemize yeterli gelmiyordu. Biz göreve gelir gelmez hemen bir su ekibi kurduk. İlçemizde yeni su damarları bularak ve bu suyu gerekli altyapı çalışmaları ile hanelere ulaştırmayı başardık. Bu sorunu böylece çözüme kavuşturduk.

 

BİLGİLER VERDİ

13 ay boyunca maaş alamayan belediye çalışanları arkadaşlar vardı. Biz bu sorunu da çözdük ve personellerimize ve geçmiş maaşlarını alamayan arkadaşlarımıza düzenli ödemelerini yaptık, yapıyoruz. İlçemizde ki yolların durumu içler acısıydı. Hüseyin Onbaşı Mahallesi’nde; Çevre yolu’na 1.613 metre (çift şerit olduğu için 3.266 metre),  Adalet Caddesi’ne 450 metre, Adnan Menderes Caddesi’ne 450 metre,  78. Sokağa 250 metre, toplamda ise Hüseyin Onbaşı Mahallesi’ne 4.376 metre asfalt attık. Doğanay Mahallesi’nde; Yavuz Sultan Selim Caddesi’ne 265 metre, 322.Sokağa 550 metre, 340.Sokağa 375 metre, 95.Sokağa 197 metre, İmam Dayı Caddesi’ne 150 metre, Hacı Hidayet Doğruer Caddesi’ne 375 metre 396.Sokağa 195 metre, toplamda ise Doğanay Mahallesine 2.107 metre asfalt attık. Ata Dönmez Mahallesi’nde; Atatürk Bulvarı’na (merkez yol) 2.330 metre, Mimar Sinan Caddesi’ne 580 metre, Akşamsettin Caddesi’ne 850 metre, 76.Sokağa 75 metre ile toplamda Ata Dönmez Mahallesi’ne 3.835 metre asfalt atmış olduk. Halim Şenses Mahallesi’nde ise 585.Sokağa 150 metre, Osman Gazi Caddesi’ne 900 metre (yama yapılarak) toplamda 1.050 metre asfalt attık. Böylelikle Belediye olarak toplamda ilçemize 11 kilometre 368 metre asfalt çalışması yaparak rekor bir sayıya ulaştık. Bunu sadece belediyemizin imkanları ile yaptık.

 

NELER YAPILDI?

25 cm kalınlığında ilçemize en az 50 yıl gidecek kalitede sıcak asfalt attık ve yeni asfaltlama çalışmaları yapmaya sizlerle birlikte devam edeceğiz.53.000 m2 mezarlık alanımızla,  Gasilhanemiz, morgumuz, cenaze müdüriyetimiz, imam odamız ve taziye evimiz ile ücretsiz cenaze hizmetlerimizi tamamladık. 37 yıllık Bahşılı Belediyesinde cenaze yıkama yeri yoktu, bu çok üzücü bir hadise Kırıkkale’de yıkıyorduk, kamyona benzer bir araçta yıkıyorduk cenazelerimizi. Çok şükür bu günler geride kaldı. Bunu hep birlikte başardık.TOKİ’de 2500 kişinin yaşadığı yerde camii yoktu. Bugün ki şartlarda en az 7-8 milyon tl’ ye mal olur o camii, şükürler olsun ki Mevlam bize TOKİ’de ki camiimizi yaptırmayı nasip etti. Gene TOKİ bölgemizde kanalizasyon problemimiz vardı. Bu kanalizasyon sık, sık tıkanma, taşma gibi problemlere sebep oluyordu. İller bankası desteği ile 200mm olan boru çapını beton boru olarak 400 mm'ye çıkartarak, boruları terfi merkezimize yönlendirdik. Bu şekilde bu altyapı sorunumuzu da çözüme kavuşturduk. Bunları ben değil, biz yaptık.’’ Dedi. Başkan Recep Zafer Tekin konuşmasının sonunda: ‘’Biz sizlerin sayesinde, sizlerin samimiyeti ve inancı sayesinde bu hizmetleri başardık, hepinize kalpten teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı. Yemekte Bahşılı Belediyesi Personellerinin sıcak ve samimi bir aile görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Başkan Recep Zafer Tekin konuşması sonrası personelleriyle birebir soru cevap etkinliği yaptıktan sonra, yemek programı sonlandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir