En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Polis için tören

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekibinde görevli Polis Memuru Muhammed Şirin Yazıcı, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.
Bu haber 119 kere okunmuş. 04.07.2024 Perşembe 20:21

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekibinde görevli Polis Memuru Muhammed Şirin Yazıcı, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Cenazesi, İl Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

ÜZÜCÜ BİR HABER

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekibinde görevli Polis Memuru Muhammed Şirin Yazıcı, elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Yazıcı için bugün İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze töreni, meslektaşları ve sevenleri tarafından büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Cenaze törenine Kırıkkale Valisi ve İl Emniyet Müdürü başta olmak üzere, şehrin ileri gelenleri ve vatandaşlar da katılım gösterdi. Tören sırasında duygusal anların yaşandığı ve Polis Memuru Muhammed Şirin Yazıcı'nın meslektaşları tarafından büyük bir özlemle anıldığı gözlemlendi. Yazıcı'nın naaşı, dua ve gözyaşlarıyla dualar eşliğinde defnedilmek üzere toprağa verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir