En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Protokol imzalandı

Kırıkkale Üniversitesi ile Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) arasında, Tezsiz Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü imzalandı.
Bu haber 450 kere okunmuş. 15.01.2021 Cuma 17:45

PROTOKOL İMZALADILAR

Kırıkkale Üniversitesi ile Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) arasında, Tezsiz Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü imzalandı. Rektörlük Senato Salonu’da yapılan imza törenine Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Prof. Dr. Metin Arslan, İLKSAN Genel Müdürü Mintez Şimşek, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Aydoğan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdüssamet Yeşildağ ile Üniversite ve İLKSAN’dan yetkililer katıldı.

 

HAYIRLI OLSUN DEDİ

 Devletin imkanlarını vatandaşlara ulaştırma noktasında kamu kurumlarına önemli görevler düştüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Eğitim, araştırma, sosyal sorumluluk vazifelerimizi yerine getirme adına şehrimizde, ülkemizde ve dünya çapında protokoller yapıyoruz. Bugün de bir protokolümüzü İLKSAN’la gerçekleştirmiş olacağız. Üniversitemizin misyonu çerçevesinde hem örgün eğitim içinde hem de yaygın eğitim içinde faaliyetlerimizi artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bu anlamda ilgili bölüm ve fakültelerimiz şehrimizdeki ve ülkemizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar ve protokoller gerçekleştirdi. Bugün de yaklaşık 300.000 bin üyesi olan İLKSAN’ın üyelerine yüksek lisans imkanı veren, aynı zamanda Üniversitemiz personelinin İLKSAN’ın sunmuş olduğu imkanlardan faydalanmasının yolunu açacak protokolü imza altına alacağız. İnşallah kısa sürede ürünlerini alacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Törende konuşma yapan İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, “1943 yılında kurulan İLKSAN olarak ilkokul öğretmenlerinin sağlık ve sosyal yardım sandığıyız. Biz karşılıksız sosyal yardımların yanı sıra üyelerimizin refahı için de elimizden geleni yapıyoruz. Öğretmenlerin görevde yükselmelerinde ve maaş artışında yüksek lisansın önemli bir katkısı olduğu için bu konuda büyük bir taleple karşılaştık. Kırıkkale Orta Anadolu’nun  gözbebeği. Burada olmaktan ve sizlerle işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan ve İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz tarafından imzalandı. Tören karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir