En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Psikiyatri için indirim

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde Ramazan ayı boyunca muayene ücretine indirim uygulamaya başlandı.
Bu haber 444 kere okunmuş. 27.04.2021 Salı 18:50

İNDİRİM UYGULAMASI

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde Ramazan ayı boyunca muayene ücretine indirim uygulamaya başlandı. Ramazan ayının başından bu yana devam eden indirim uygulaması Ramazan sonuna kadar sürecek. Psikiyatri Uzmanı Dr. Reha Soylu hastane yönetiminin aldığı önemli bir kararla muayene ücretlerinde indirime gittiklerini söyledi. Psikiyatrik rahatsızlığı olan herkes teşhis ve tedavi için hastaneye davet edildi. Ramazan ayına özel olarak gerçekleştirilen uygulamaya bir çok kişinin ilgi gösterdiği gözleniyor. Uygulama çerçevesinde hem sigortalılar ve hem de emekliler indirimden yararlanabiliyorlar. Muayene ücreti sigortalılarda 150 TL’den 100 TL’ye çekildi. Emekliler ise bu indirimden 85 TL şeklinde yararlanabiliyorlar.

 

NELER YAPILIYOR?

Poliklinikte alkol ve madde bağımlılığı, depresyon, bipolar bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, kişilik bozuklukları, disosiyatif bozukluklar, panik bozukluk ve anksiyete bozuklukları, şizofreni ve diğer psikotik bozuklukların teşhis ve tedavisi yapılabiliyor. Ayrıca yatarak tedavide gerçekleştirilebiliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir