En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Recep Zafer Tekin’den ziyaretler

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Zafer Tekin, seçimle ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tekin, önceki gün ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, cenaze törenine katıldı.
Bu haber 1757 kere okunmuş. 15.11.2018 Perşembe 10:53

ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Zafer Tekin, adaylık ve seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Tekin, bir süredir ilçede ziyaretlerde bulunuyor. Önceki gün esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Tekin, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi, sorunlar için çözüm vaadinde bulundu, talepler için de girişim başlattı. Kendisine ilginin yüksek olduğu gözlenen Tekin, vatandaşlara ve esnaflara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

İlçe için yapmayı planladığı çalışmalardan da bahseden Tekin, “İlçemizi hep birlikte, el birliği ile hak ettiği yere taşıyacağız inşallah. Bunun için hayırlı bir yola çıktık. Sizlerin ilgi ve desteği bizleri onurlandırıyor. Teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretler konusunda da bilgi veren Tekin, “Bahşili ilçe esnafı ve kamu görevlilerini ziyaret ettik. Halkımızın dilek be temennilerini aldık” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir