En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Rekor kırıldı

Kurban bayramı tatilinde Kırıkkale sınırları içerisinde İl Jandarma komutanlığının yaptığı denetimlerde, kurallara uymayan sürücülere toplamda 495 bin 784,00 TL tutarında cezai işlem uygulandı.
Bu haber 69 kere okunmuş. 24.06.2024 Pazartesi 18:23

CEZA UYGULANDI

Kurban bayramı tatilinde Kırıkkale sınırları içerisinde İl Jandarma komutanlığının yaptığı denetimlerde, kurallara uymayan sürücülere toplamda 495 bin 784,00 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Kırıkkale, Kurban Bayramı tatilinde 43 ilin bağlantı noktası olması nedeniyle yoğun bir trafik akışı yaşadı. Ankara istikametinden Kırıkkale'ye (Irmak PTS) yönelen araçlar, 9 günlük tatil boyunca büyük bir hareketlilik oluşturdu.

 

BAYRAMDA ZİRVE YAPTI

Kurban Bayramı tatili süresince Kırıkkale güzergahında toplam 307.340 araç geçiş yaptı. En yoğun gün, 15 Haziran Cumartesi (Arife) günü oldu ve bu gün içerisinde 87.788 araç geçiş yaptı. Bu yoğunluk, tatilcilerin bayram ziyaretleri için yola çıkmalarıyla zirveye ulaştı.

 

 

DENETİM VE CEZALAR

Bayram boyunca yapılan trafik denetimlerinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından 18.712 araç kontrol edildi. Denetimler sonucunda 175 sürücüye toplam 495.784,00 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Ayrıca, çeşitli ihlaller nedeniyle 16 araç trafikten men edildi. Bu denetimler, trafik kurallarına uyulmasının sağlanması ve olası kazaların önlenmesi amacıyla titizlikle gerçekleştirildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir