En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Rektör ziyaret etti

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti.
Bu haber 60 kere okunmuş. 17.07.2024 Çarsamba 19:20

REKTÖR ZİYARETİ

Vatan İçin Can Verenler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gazi, Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret eden Rektör Aslan, Dernek çalışmaları hakkında dernek yönetimi ve üyelerden bilgi aldı. Şehit yakınları ve gaziler ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan,'' Ülkemizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Türk milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, çok çetin mücadelelerde bulunmuştur.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Aziz milletimiz, devletinin ve milletinin bekası söz konusu olduğunda daima birbirine kenetlenmiştir. 15 Temmuz’da sergilediğimiz direniş, ülkemizin geleceği için büyük bir dönüm noktası olmuştur. Bugün emir alan değil emir veren bir Türkiye varsa bu vatan uğrunda can vermeyi göze alanlar sayesindedir. Şehit ailelerimize ve gazilerimize minnetlerimi iletiyor, bütün şehitlerimize de rahmet diliyorum.” dedi.

 

DUA ETTİLER

Rektör Aslan, Üniversitenin her zaman şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarının yanında ve taleplerini dinlemeye hazır olduğunu ifade etti. Ziyareti için Rektör Aslan’a teşekkür eden şehit yakınları ve gaziler, Rektör Aslan ile günün anısına hatıra fotoğraf çektirdi. Ziyaret, şehitler için dua edilmesi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir