En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Renkli görüntüler

Seçime sayılı günler kala AK Parti’nin Kırıkkale’de düzenlediği mitinge ilgi bir hayli yüksek oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı mitingde renkli görüntüler yaşandı.
Bu haber 712 kere okunmuş. 25.03.2019 Pazartesi 23:48

DAĞDELEN ALANI COŞTURDU

Kırıkkale’ye gelişinde Vali Yunus Sezer, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve protokol tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. İl protokolü ile kısa bir süre sohbet eden Bakan Soylu, meydana beraberindekilerle birlikte vip bir minibüsle geldi. Bir süre meydanı izleyen ve coşkuyu takip eden Bakan Soylu, daha sonra coşkulu miting alanına hitap etti.

 

BÜYÜK BİR İLGİ VARDI

Meydanda büyük bir coşku vardı. İl Başkanı Nuh Dağdelen, coşkuyu artıran kısa bir konuşma yaptı. Dağdelen ayrıca, Bakan Soylu’ya 71 numaralı bir forma hediye etti. Bakan Soylu miting alanında beklerken bir çok kişinin kendisine ilgi gösterdiği gözlendi. Zaman zaman vatandaşlarla sohbet eden Soylu onların hatırını sordu. Meydan o kadar kalabalıktı ki, bir çok kişi mitingi alanın dışında izlemek zorunda kaldı.

 

SOYLU TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Soylu, miting alanındaki sahneden eğilerek kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla tokalaştı. Soylu, Kırıkkale’nin il, ilçe ve belde adayları ile birlikte görüntü verdi. Soylu sahnede konuşurken, adaylar ise geri plandı Soylu ve miting alanını izledi. Konuşması sık sık kendisine yönelik destek ve ilgi sloganları ile kesilen Soylu, buna teşekkürle karşılık verdi. Kırıkkale’deki mitingden memnun kalan Soylu, Kırıkkalelilere teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir