En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Saadet Partisi ikramı

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara "aşure" ikram etti.
Bu haber 728 kere okunmuş. 27.09.2018 Perşembe 12:09

AŞURE İKRAM ETTİLER

Hüseyin Kahya Parkı önünde düzenlenen aşure ikramına Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Kadın Kolları ile teşkilat mensupları katıldı. Muharrem ayının ilk on gününe denk gelen Aşure Günü'nün İslam Kültüründe çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, “Aşure Günü'nü birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olarak görüyoruz. Birçok hadisenin meydana geldiği, sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı çok faziletli bir gündür. Muharrem ayının; yeniden güzelliklerin yaşandığı zulümlerin bittiği Kerbelaların yaşanmaması adına Müslümanların birliğine vesile olmasını diliyorum.

 

TEŞEKÜR EDİLDİ

Muharrem ayı  tarih boyunca Müslüman toplumlar açısından ayrı bir önem taşımış ve birçok mucize vuku bulmuştur. Aşure geleneğini sürdürmek ve böyle mübarek zamanlarda halkımızla kaynaşmak amacıyla parti teşkilatımız tarafından il merkezinde aşure ikram edildi.. Bizde bu özel ve mübarek günde Saadet Partisi olarak aşure hazırlayarak Kırıkkaleli hemşerilerimizle paylaşmak istedik katılan herkese teşekkür ediyorum.  Bu etkinlikte  katkılarından dolayı Kadın Kollarımıza ve tüm parti yöneticilerimize,  teşekkür ederim" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir