En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sağlığa destek

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Aysel Abbasova’nın poliklinik hizmeti 10 gün boyunca ücretsiz olacak.
Bu haber 310 kere okunmuş. 06.07.2021 Salı 19:46

ÖNEML İBİR GELİŞME

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Aysel Abbasova’nın poliklinik hizmeti 10 gün boyunca ücretsiz olacak. Hastane yönetimi vatandaşlara rahatsızlıklarının teşhisi ve tedavisi konusunda yardımcı olmak maksadıyla 10 gün süreyle Göğüs Hastalıkları Polikliniğinde ücretsiz uygulama başlattı. Hastaneden yapılan duyuruda, “Göğüs Hastalıkları Uzmanımız Aysel ABBASOVA'nın muayenesinden 10 gün boyunca fark ücreti almıyoruz. Solunum yolunuzla ilgili sorun yaşıyorsanız hocamızla tanışmaya bekleriz” bilgisi verildi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Vatandaşların 6 Temmuz Salı günü ve 16 Temmuz Cuma günleri arasında Göğüs Hastalıkları Polikliniği’ne ücretsiz muayene olabilecekleri bildirildi. On gün boyunca KOAH, Astım, Pnömoni (Zatürre), Pulmoner Emboli, Tüberküloz (Verem), Sigara Bıraktırma, Post Covid-19 Sendrdomu, Covid-19 hastalığının uzun dönem takibi ve öksürük türleri konusunda ücretsiz muayene yapılacak. Ayrıca, Akut Bronşit. Mevsimsel Alerjik Rinit alerji testleri ve Bronkoskopi de yapılabilecek.

 

TOPLUM SAĞLIĞINA DESTEK

Hastaneden yapılan açıklamada yoğun bir Pandemi sürecinde Covid-19’un da en sık akciğerleri etkilediği düşünüldüğünde bu uygulamanın hem toplum sağlığı ve hem de vatandaşlara faydalı olmak bakımından büyük kolaylık ve imkan sağlayacağı bildirildi. Vatandaşların bu imkandan yararlanmaları istendi. Bu hastalıklar konusunda rahatsızlığı veya şüphesi olanların Yaşam Hastanesi’ne giriş yaptırmaları önerildi. Kırıkkalelilerin www.kirikkaleyasam.com web adresi ve 0 318 212 50 00 numaralı hattan detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir